Home » Wie zijn wij

Over Schilder-nu.nl

Wanneer je schilderwerken wilt laten uitvoeren, kan het soms lastig zijn om een goede schilder te vinden. Daarom is Schilder-nu.nl opgericht: via deze website vind je een compleet overzicht van alle schilders in Nederland. Via de gratis offerteservice vind je gemakkelijk en snel een schilder bij jou in de regio.

Naast een overzicht van alle schilders, vind je op Schilder-nu.nl een handige gids boordevol informatie over schilderwerken, prijsoverzichten en praktische tips.


17.000+ schilders


Meer dan 17.000 schildersbedrijven op Schilder-nu.nl

750+ recensies


Meer dan 750 recensies door bezoekers over lokale schilders

18.371 offertes


Ruim 18.371 mensen gingen je voor en ontvingen gratis offertes

Gratis offertes vergelijken: hoe gaat dat in zijn werk?

Via onze offerteservice kun je gratis en vrijblijvend offertes van schilders aanvragen. Zo helpen wij jou in je zoektocht naar een goede schilder! Hieronder lees je hoe de offerteaanvraag precies werkt.


Zo werkt een offerteaanvraag:

  1. Je bent op zoek naar een schilder. Vul het offerteformulier in en geef een zo duidelijk en compleet mogelijke beschrijving van je opdracht. Dit helpt ons bij het vinden van een passende schilder.
  2. Na je aanvraag ontvang maximaal 5 offertes van schilders bij jou in de regio. Je aanvraag is geheel gratis vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!
  3. Vergelijk de schilders op basis van prijs en voorwaarden. Zo bepaal je zelf welke schilder het beste bij jou past en bespaar je tot wel 40% op de totaalkosten!
  4. Maak een afspraak met de schilder om de schilderwerken uit te laten voeren.

Gratis offertes vergelijken


Wie zijn wij?

Het platform Schilder-nu.nl is opgericht in 2014, met als doel de zoektocht naar een goede schilder eenvoudiger maken. Op deze website vind je daarom een handig overzicht met alle schilders in Nederland, opgedeeld in per provincie en plaats. Daarnaast kun je gratis offertes aanvragen, zodat je snel in contact komt met schilders bij jou in de regio.

Tegelijkertijd vergroten wij de online vindbaarheid van de schilders in deze bedrijvengids. Ben jij een schildersbedrijf en wil je graag opgenomen worden op Schilder-nu.nl? Je kunt je bedrijf via deze link aanmelden.

Tot slot voorzien wij onze websitebezoeker van waardevolle informatie over schilderwerken.

Wat is onze missie?

Onze missie bestaat uit drie verschillende onderdelen:

  • De zoektocht naar een goede schilder voor iedereen makkelijker maken
  • De online vindbaarheid van lokale schildersbedrijven vergroten
  • Waardevolle informatie en kennis over schilderwerken delen met de website bezoekers

De informatie op Schilder-nu.nl: waar komt dat vandaan?

Het team van Schilder-nu.nl bestaat uit tekstschrijvers en het serviceteam. Door jarenlange ervaring in de schildersbranche en de nauwe samenwerking met schildersbedrijven, weten wij als geen ander welke informatie waardevol en relevant is voor onze website bezoeker. Je wilt natuurlijk weten welke verschillende soorten schilderwerken er zijn, welke mogelijkheden die je hebt en welke kosten je kunt verwachten.

De informatie in de artikelen wordt geschreven door onze vier tekstschrijvers, die constant bezig zijn met het verzamelen van waardevolle informatie door het doen van onderzoek en contact met schilders. De affiniteit van het team met de schildersbranche draagt hier ook zeker aan bij.

De schilders in deze bedrijvengids zijn allemaal handmatig geselecteerd en toegevoegd door ons serviceteam. Het is daarom ook goed om te weten dat niet elk schildersbedrijf is aangesloten bij het platform Schilder-nu.nl. Ons serviceteam houdt zich ook bezig met het handmatig verwerken van de offerteaanvragen en koppelt jou aan de juiste schilder(s).

Heb je nog hulp nodig of wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op!


Zo kom je met ons in contact:

Een overzicht van schilders per plaats: