Vind de beste schilder in Venlo

Kom gemakkelijk en snel in contact met schildersbedrijven uit Venlo en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

Schilders Venlo

Alle 52 schilders in Venlo

Compleet overzicht van alle schilders in Venlo

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Venlo zijn 52 schilders beschikbaar. Op deze pagina vind je een overzicht van alle 52 schilders bij jou in de buurt. Elk schildersbedrijf in deze gids heeft een bedrijfspagina met contact- en adresgegevens. Bovendien is iedere schilder handmatig geselecteerd en toegevoegd door Schilder-Nu.nl.

Schilder Venlo gezocht?

Op zoek naar een binnen- of buitenschilder? Via Schilder Nu vind je altijd een geschikt schildersbedrijf voor jouw klus. Benieuwd naar de prijzen? Start nu je gratis offerteaanvraag en je ontvangt spoedig gratis offertes. Vergelijk en bespaar op de kosten.

Handige artikelen:

Over Venlo

De plaats Venlo ligt in de provincie Limburg en heeft 37497 inwoners. Er wonen 18495 mannen en 19002 vrouwen en de gemiddelde leeftijd is 45 jaar. In totaal telt Venlo 17167 huishoudens. Per 330 huishoudens is er 1 schildersbedrijf beschikbaar.

Benieuwd naar de prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Overzicht van alle 52 schilders in Venlo

Vergelijk schilders en bespaar op de kosten!

schilder Venlo

Schildergids, vind de beste schilder in Venlo

Wil je je huis laten schilderen of is het tijd voor een nieuwe verfbeurt van de kozijnen? Schakel dan een schilder uit Venlo in voor het beste resultaat.

Op deze pagina lees je alles over de kosten van een schilder en de schilderwerken, het verschil tussen een buitenschilder en een binnenschilder en waarop je moet letten bij het vergelijken van gratis offertes. Wist je dat je door offertes te vergelijken kunt besparen op de kosten?

Schilder Venlo: samenvatting van alle info

 • Het uurtarief van een schilder ligt tussen de €35,- en de €40,-. Per vierkante meter moet je rekening houden met een prijs tussen de €30,- tot €40,- per m².
 • De kosten zijn afhankelijk van het type schilderwerk in Venlo, het soort verf en eventuele voorrijkosten.
 • Binnenschilderwerk: verven van de trap, binnenkozijnen, deuren, muren en plafonds.
 • Buitenschilderwerk: schilderen van de kozijnen en ander houtwerk, dakkapel, dakgoten, buitendeuren, tuinhuis en de gevel.
 • Met een winterschilder bespaar je op de kosten. Een winterschilder schildert in de koudere maanden en geeft een fikse korting op het schilderwerk.
 • Let bij het inschakelen van een vakman op de kosten, lees recensies, kies een schilder in de buurt en lees de voorwaarden (ook garantie) door.

Wat kost een schilder in Venlo?

De kosten van een schilder in Venlo liggen rond de €35,- tot €40,- per uur, of tussen de €30,- tot €35,- per m². De kosten voor buitenschilderwerk liggen iets hoger, rond de €40,- tot €50,- per uur of tussen de €35,- tot €40,- per m².

Buitenschilderwerk is iets duurder omdat dit meer tijd en materiaalkost. Ook zijn de verfsoorten voor buitenschilderwerk iets duurder. Voor buitenschilderwerk kun je gelukkig ook een winterschilder inhuren, je krijgt dan tot wel 30% korting op de totaalprijs!

Kosten van schilder 2023

Type schilder/klus Gemiddelde prijs inclusief verf, materiaal en btw*
Binnenschilder
Per uur €35,- tot €40,-
Per m² €30,- tot €35,-
Spuitwerk per m² €6,- tot €10,-
Sauswerk per m² €10,- tot €15,-
Buitenschilder
Per uur €40,- tot €50,-
Per m² €35,- tot €40,-
Winterschilder Tot wel 30% korting op de totaalprijs

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen van schilders, inclusief btw en materiaal.


Schilder uit Venlo gezocht?

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot 40%

Gratis - Vrijblijvend

Welke factoren beïnvloeden de totaalprijs?

De prijs van een schilder verschilt per situatie. Dat komt omdat er meerdere factoren zijn die de kosten bepalen. Door hier alvast rekening mee te houden, houd je zelf grip op de kosten. De belangrijkste factoren zijn:

 • Het uurtarief van de schilder: elke huisschilder hanteert een eigen tarief en hier kan een flink verschil in zitten. Je hebt hier zelf geen invloed op, maar kunt wel kiezen voor een schilder met een lager uurtarief.
 • De exacte werkzaamheden: bepaalde schilderwerken, zoals het verven van de trap, vereisen meer tijd, aandacht en precisie. Daarom zijn ze iets duurder. Het schilderen van een plafond bijvoorbeeld, is duurder dan het verven van de muur. Dat komt door de bereikbaarheid en de extra materialen die nodig zijn.
 • Het aantal lagen: hoe meer lagen verf nodig zijn, des te hoger de materiaalkosten. Als je een hele donkere muur een lichte kleur wilt geven bijvoorbeeld, dan zijn er extra lagen nodig voor een goede dekking.
 • Binnen- of buitenschilderwerken: buitenschilderwerken zijn doorgaans duurder dan binnenschilderwerken.
 • Voorrijkosten: de schilder rekent voorrijkosten, afhankelijk van de afstand tussen je woning en het schildersbedrijf. Hoe groter de afstand, des te hoger de voorrijkosten.

Prijs per m² of per uur?

Vakmannen hanteren vaak 2 soorten tarieven, namelijk een uurloon of een prijs per m². Maar wat kost een schilder? Hij rekent met een uurprijs wanneer de klus veel nauwkeurigheid vereist, bijvoorbeeld het verven van deuren, trappen of kozijnen. Laat je een groot oppervlak verven, zoals een plafond of de gevel? Dan hanteert het bedrijf een prijs per m². Deze prijzen verschillen qua vakmannen onderling. Bovendien wordt de prijs hoger als er een hoogwerker nodig is.

Meer informatie over:
Trap schilderen kosten
Plafond schilderen kosten

Is er een verlaagd btw-tarief op schilderwerk?

Schakel je een erkend schildersbedrijf in? Dan geldt er mogelijk een verlaagd btw-tarief van 9%. De woning moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen. De woning moet bijvoorbeeld ouder dan 2 jaar zijn. Werkzaamheden die onder het verlaagde btw-tarief vallen zijn het voorbereiden, lakverven, vernissen en beitsen en het aanbrengen van een giet- of coatingvloer.

Schuren en lakken valt alleen onder dit tarief als de vloer in bouwkundig opzicht onderdeel uitmaakt van de woning.

Wat doet een schilder in Venlo?

Benieuwd wat een schilder in Venlo allemaal doet? De werkzaamheden lopen aardig uiteen en houden niet op bij het schilderen van muren alleen!

Dit zijn een paar van de belangrijkste werkzaamheden van een schilder:

 • Schilderwerken voorbereiden: een ervaren schilder hoeft niet altijd plinten af te plakken, maar het is wel belangrijk dat meubels en vloeren beschermd zijn. Hij of zij dekt dit netjes af. Bij buitenschilderwerken bestaat de voorbereiding uit het schuren, schoonmaken en eventueel houtrot verwijderen.
 • Binnenschilderwerken: de vakman verft in huis verschillende kamers, muren, plafonds, keukens en badkamers. Onder binnenschilderwerken vallen ook trappen, binnendeuren en houten meubels in huis.
 • Buitenschilderwerken: onder buitenschilderwerken vallen het verven van kozijnen, buitendeuren, dakgoten, dakkapellen, gevelbekleding en schuttingen en tuinhuizen.
 • Adviseren: schilders geven bovendien een persoonlijk advies met betrekking tot de kleur en de beste verf. Zo ben je verzekerd van het beste resultaat.
 • Schilderwerk herstellen: als het schilderwerk kapot is gegaan komt de schilder het herstellen. Dit gebeurt meestal bij buitenschilderwerk dat wordt aangetast door weersinvloeden.

binnenschilder Venlo

Binnenschilder Venlo

Binnenschilderwerk heeft een grote invloed op hoe je interieur eruitziet. Is jouw interieur toe aan een nieuw likje verf of zitten er scheurtjes in de verf? Laat dan een binnenschilder uit Venlo langskomen om het huis van binnen bij te werken. Het uurtarief ligt tussen de €35,- en €40,-. Het is ook mogelijk dat de binnenschilder een vaste prijs hanteert. De prijs wordt vaak beïnvloed door de werkzaamheden, de grootte van het project en of er veel kleine details in het werk zitten.

Binnenschilderwerk, laat je interieur weer stralen

Een groot deel van de werkzaamheden, zijn de binnenschilderwerken. Deze hebben een grote invloed op de uitstraling van je woning. In sommige gevallen, zoals bij het schilderen van de trap, is het ook nog eens belangrijk voor de veiligheid. De verschillende binnenwerken hebben allemaal een eigen prijs.

Diverse binnenschilderwerken door schildersbedrijf:

 • Laat de trap verven om de veiligheid te waarborgen. Dit kost ongeveer €300,- tot €700,-. Het trapgat schilderen kost ongeveer €300,- tot €1.000,-.
 • Kom tot rust in je slaapkamer met een frisse kleur op de muren. Dit kost gemiddeld €30,- tot €35,- per uur.
 • Het verven van de binnenmuur geeft jouw woonkamer of slaapkamer een nieuwe uitstraling en kost gemiddeld €220,- tot €300,-.
 • De badkamer verven kost ongeveer €30,- tot €35,- per uur en geeft de ruimte de gewenste uitstraling.
 • Met het schilderen van het plafond krijgt elke ruimte een frisse uitstraling. Dit kost ongeveer €200,- tot €1.500,-. Je kunt er ook voor kiezen om het plafond te spuiten.
 • Is de keuken niet helemaal naar wens? Met een ander kleurtje krijgt deze een compleet andere sfeer. De kosten liggen rond de €30,- tot €35,- per uur. Op de pagina keuken schilderen prijs vind je een handig overzicht van alle kosten!
 • Houten vloer aan een opknapper toe? Laat deze lakken!
 • Geef de woonkamer een nieuwe look met een andere kleur op de muren. Dit kost ongeveer €30,- tot €35,- per uur.
 • Laat de hal verven en maak een goede indruk op al je gasten. Houd rekening met een prijs van ongeveer €30,- tot €35,- per uur.

Wat kost een binnenschilder in 2023?

Schilderwerk Gemiddelde prijs* Omschrijving
Trap schilderen €300,- tot €700,- 1x witten, schuren, schoonmaken en schilderen
Plafond schilderen €200,- tot €1.500,- Afhankelijk van oppervlak
Deuren lakken €850,- tot €1.000 10 tot 20 deuren inclusief deurkozijn
Muur schilderen €220,- tot €300,- Voor een muur van 15m²
Vloer verven Prijs op aanvraag Sterk afhankelijk van verf en type vloer.
Vertrek in huis schilderen €30,- tot €35,- per m² Tarief van binnenschilder. Prijs inclusief verf, materiaal en btw

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen die per schildersbedrijf kunnen verschillen.

Lees hier meer over huis schilderen kosten.

buitenschilder Venlo

Buitenschilder Venlo

Buitenschilderwerk is niet alleen bedoeld om je huis er mooi uit te laten zien, het zorgt namelijk ook voor de nodige bescherming tegen de weersomstandigheden in Nederland. Het is belangrijk om de gevel, kozijnen en deuren buiten regelmatig te onderhouden. Dit is echter een flinke klus, daarom is het handig om hier een buitenschilder uit Venlo voor in te huren.

Waarom hanteert een buitenschilder een hoger uurtarief?

Dit komt omdat het bedrijf vaak in allerlei weersomstandigheden het werk doet en mogelijk zelfs op een hoogwerker staat. Het gemiddelde uurtarief is €40,- tot €50,-. Een buitenschilder hanteert voor kleine klussen een prijs per m² en voor grote klussen een vast uurloon.

Wat is buitenschilderwerk?

Het is belangrijk om het buitenschilderwerk goed bij te blijven houden. Het buitenschilderwerk beschermt het hout namelijk tegen neerslag.

Hieronder verstaan we onder andere de onderstaande werkzaamheden:

 • Het schilderen van de gevel geeft jouw huis een compleet ander uiterlijk. Voor meer informatie over de kosten kun je gratis offertes aanvragen.
 • Laat de buitenkozijnen lakken voor een kwalitatief resultaat. Houd hiervoor rekening met een prijs van gemiddeld €10,- per kozijn.
 • Met een nieuwe laag verf knapt de buitendeur enorm op! Dit kost ongeveer €60,- tot €120,- per deur.
 • Na het verven van de dakgoten passen ze naadloos bij de stijl van je woning. Dit kost gemiddeld €40,- tot €50,- per uur.
 • Het verfwerk van de dakkapel kost gemiddeld €40,- tot €50,- per uur.
 • Heb je een schuur? Geef deze een nieuw uiterlijk met een frisse laag verf. De kosten bedragen gemiddeld €40,- tot €50,- per uur.
 • Voor het verven van de schutting betaal je ongeveer €40,- tot €50,- per uur.
 • Een garage verven geeft het uiterlijk van jouw woning een boost. Dit kost ongeveer €40,- tot €50,- per uur.
 • Door het tuinhuis te lakken past deze goed bij de stijl van jouw woning. Dit kost ongeveer €40,- tot €50,- per uur.

Kosten buitenschilder 2023

Schilderwerk Gemiddelde prijs* Omschrijving
Voordeur €120,- Grondverf en 1 laklaag
Achterdeur €60,- Grondverf en 1 laklaag
Raamkozijn €10,- Grondverf en 1 laklaag
Dakkapel schilderen €40,- tot €50,- Per uur. Prijs inclusief verf, materiaal en btw
Buitenschilderwerk zoals dakgoten, schutting, schuur, garage en tuinhuis €40,- tot €50,- Per uur. Prijs inclusief verf, materiaal en btw
Appartement €1.000,- tot €2.000,- Totaalprijs voor de hele woning
Tussenwoning €1.500,- tot €3.000,- Totaalprijs voor de hele woning
Hoekhuis €3.000,- tot €6.000,- Totaalprijs voor de hele woning
Vrijstaand huis €6.000,- tot €12.000,- Totaalprijs voor de hele woning

*Let op: schilders hanteren hun eigen tarief. De genoemde prijzen zijn dus gemiddeldes.

Schilderabonnement?

Schilderwerk in Venlo, met name het houtwerk buiten, heeft regelmatig een onderhoudsbeurt nodig. Laat je dit niet doen, dan verliest de verf zijn beschermende functie en ziet het er niet meer mooi uit. Het is mogelijk om bij een onderhoudsschilder een schilderabonnement af te sluiten bij een schildersbedrijf in Venlo. Dit houdt in dat je een vast bedrag per maand betaalt in ruil voor het uitvoeren van vooraf afgesproken werkzaamheden.

Je maakt samen met de onderhoudsschilder een overzicht van de behoeften en de kosten, zodat je een realistisch beeld krijgt. Een abonnement is er in allerlei soorten en is interessant als je zelf geen zin of tijd hebt om het bij te houden. Je betaalt voor een schilderabonnement gemiddeld €35,- per maand.

winterschilder Venlo

Winterschilder Venlo

Een winterschilder in Venlo is iemand die in de winterperiode werkt, zo rond 21 november tot 21 maart. Vooral voor schilderwerk binnen is er geen enkel probleem door te schilderen. Buitenschilderwerken kunnen alleen wanneer de weersomstandigheden dat toelaten.

Kosten van een winterschilder

Wat kost een winterschilder uit Venlo? Omdat er in de winter een stuk minder schilderwerkklussen zijn, krijg je vaak een hoge korting. Hierdoor zijn de kosten van een winterschilder veel lager dan een reguliere schilder.

De exacte kosten hangen af van de werkzaamheden dat je laat uitvoeren in de koudere wintermaanden, de grootte van de klus en welke verf je wilt gebruiken.

Het voordeel is dat tussen de 2 data de prijzen enorm dalen. Je bespaart soms wel 30% op de kosten. In de winter hebben vakmannen minder klussen, waardoor het werkaanbod laag ligt. Vooral als het om buitenschilderwerk gaat.


Schilder uit Venlo nodig?

Vergelijk de prijzen van meerdere schilders en bespaar tot 40%


Hoe kies ik een goede huisschilder uit Venlo?

Als je schilder offertes gaat vergelijken met elkaar dan is het handig om op een aantal dingen te letten. Kijk bijvoorbeeld naar het uurtarief van de huisschilder in Venlo en lees reviews om erachter te komen of het een betrouwbaar bedrijf is. Controleer de locatie, als de locatie ver uit je buurt is, is de kans groot dat je veel voorrijkosten betaalt. Let ook op de garantie en het specialisme van het bedrijf.

1. Uurtarief

Het is verstandig om eerst informatie in te winnen over het uurtarief van een huisschilder. Verschillende bedrijven hanteren vaak nogal uiteenlopende kostprijzen. Het gemiddelde uurtarief van een binnenschilder is €37,50. Heb je specifiek een buitenschilder nodig? Dan reken je al gauw op een uurprijs van €45,-.

2. Betrouwbaarheid

Naast het tarief is het ook belangrijk dat de kwaliteit goed is. Kies je voor het inhuren van een schildersbedrijf, dan wil je een perfect eindresultaat. Kijk op internet of er reviews te vinden zijn en kijk eventueel naar het portfolio en de materialen die gebruikt worden. Zo kom je erachter of je een goede gevonden hebt.

kosten schilders Venlo

3. Locatie

Let op de locatie waar het schildersbedrijf gevestigd is. Het is aan te raden om iemand in te schakelen die uit je eigen regio komt. Huur je een bedrijf in dat ver moet rijden, dan betaal je ook voor de voorrijkosten.

4. Garantie

Kies niet direct voor de goedkoopste schilder, let ook op de garantie. Als een vakman goedkoop is maar geen garantievoorwaarden heeft, is het geen goede keus. Je betaalt dan liever wat meer voor een vakman die wel garantie geeft. Gemiddeld bieden vakmannen 4 jaar garantie op binnenschilderwerk en 2 jaar op buitenschilderwerk.

5. Specialisme van schildersbedrijf?

Tot slot is het verstandig om te letten op het specialisme. Geven de schilders bijvoorbeeld advies over de staat van je huis, de soort verf en het materiaal? Lees referenties voor een goede indruk.

Bespaartips van schilders uit Venlo

Besparen op de kosten van schilders uit Venlo? Er zijn een aantal tips die je in je achterhoofd kunt houden, waarmee je aanzienlijk op de kostprijs bespaart.

 • Winterschilder
 • Zelf voorbereidende werkzaamheden doen
 • Combineren van klussen/samen met de buren
 • Voordelig op lange termijn (kwaliteit)
 • Vakman uit de buurt

1. Winterschilder is een goedkope schilder

De eerste tip om te besparen is het inhuren van een winterschilder. Deze werkt namelijk tussen 21 november en 21 maart. Dit is een periode waarin weinig mensen een vakman inschakelen. Winterschilders uit Venlo willen wel aan het werk blijven en bieden vaak hun werkzaamheden met korting aan. Laat je jouw huis in de winter aanpakken, dan bespaart het een hoop op de kosten.

2. Combineren van schilderwerk

Kijk of er een mogelijkheid is om klussen te combineren. Hoe groter de klus, hoe hoger de korting en hoe goedkoper het in verhouding is. Het is ook mogelijk om met mensen in de buurt een bedrijf in te huren. Door te combineren bespaar je soms wel 10% uit.

3. Schildersbedrijf

Vaak zijn goedkope schilders overal te vinden. Waarom een vakman op 70 kilometer afstand inhuren als je ook een goedkope specialist kan inhuren? Kies daarom voor een schildersbedrijf uit Venlo, bij jou in de buurt. Hierdoor betaal je geen grof geld aan voorrijkosten.

4. Doe zelf voorbereidend werk

Een professioneel schildersbedrijf huren is verstandig, maar er is nog iets wat je doet om te besparen op de kosten. Bereid zelf de werkzaamheden voor. Dit houdt in dat je meubels verplaatst, vloeren afdekt en ontvet en eventueel al materialen schuurt die geschilderd moeten worden. Door dit zelf te doen, kan de specialist direct aan de slag.

5. Voordelig op lange termijn

Door recensies en ervaringen van eerdere klanten te lezen, kijk je naar de kwaliteit van verschillende schilders. Het is ook aan te raden om te kijken naar bepaalde keurmerken bij je zoektocht naar een betrouwbaar specialist.

Keurmerken schildersbedrijf Venlo

Om zeker te weten dat je voor een goede schilder kiest die kwaliteit levert, let je op een aantal keurmerken. Er zijn 3 belangrijke keurmerken waarmee jij verzekerd bent van topkwaliteit schilderwerk in Venlo. Namelijk: AF-erkend, De Betere Schilder en Keurmerk Kwaliteitsvakman.

AF-erkende schilders beschikken over vereiste diploma’s en werken volgens algemene voorwaarden die de VEH en de Consumentenbond hebben opgesteld. De Betere Schilder is een kwaliteitsorganisatie die regelmatig specialisten controleert op kwaliteit en duidelijkheid van de offerte. Een stuk of 100 bedrijven hebben het keurmerk Kwaliteitsvakman. Dit houdt in dat zij volgens duidelijke afspraken werken.

schildersbedrijf Venlo

Schilder in Venlo gezocht? Vergelijk gratis offertes!

Schilder in Venlo gezocht? Krijg een persoonlijk advies! Daarnaast kunnen schilders kunnen het uiterlijk van in en buiten jouw huis verbeteren.

Vraag via het offerteformulier een offerte aan bij meerdere schildersbedrijven. Je ontvangt maximaal 6 prijsopgaven, die je onderling met elkaar vergelijkt op prijs, aanbod en kwaliteit. Door te vergelijken bespaar je tot wel 40% op de kosten. Een schildersbedrijf helpt je bij allerlei klussen binnen of buiten het huis.

Gratis offertes vergelijken!

Veelgestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt rondom het inschakelen van een schilder en het laten uitvoeren van schilderwerken. Daarom hier nog een paar veelgestelde vragen!


Schilderwerk kost gemiddeld €30,- tot €35,- per m². De kosten bestaan uit de arbeidskosten voor een schilder, de materiaalkosten en de btw. Voor een huis dat ouder dan twee jaar is, geldt het verlaagde btw-tarief van 9%.
Een offerte van een schildersbedrijf uit Venlo bestaat uit de volgende onderdelen: de totale kosten en de onderdelen waaruit de kosten bestaan, berekening btw, de werkzaamheden, geldigheidsduur, garantievoorwaarden en welke materialen er gebruikt worden.
Goed schilderwerk bestaat uit verschillende onderdelen: voorbereiding, behandeling ondergrond en een goede verflaag. Ook eventuele reparatiewerkzaamheden, zoals het herstellen van plekken met houtrot, zijn belangrijk.
Schilderwerk buiten moet na 4 jaar een inspectie en onderhoudsbeurt krijgen. Na ongeveer 7 jaar is het belangrijk om de grote schilderwerken volledig te vernieuwen. Daarnaast is het belangrijk om jaarlijks te controleren op blaasjes en beschadigingen.

Lees altijd goede offerte door. Hoeveel vraagt de schilder voor de werkzaamheden? Gaat het om een vaste prijs of een uurtarief en moet je zelf de materialen regelen? Let er daarnaast op of de prijs inclusief of exclusief btw is. Bij het inschakelen van een schildersbedrijf kun je ook reviews en referenties lezen.
Wil je verzekerd zijn kwaliteit en snelheid? Schakel dan een professioneel schildersbedrijf in voor al je schilderwerken. Een schilder neemt veel werk uit handen en geeft je daarnaast handig advies over de mogelijkheden en verfsoorten.
Over het algemeen moet je de buitenkant van een woning om de 5 à 7 jaar schilderen. Hierbij geldt wel dat het schilderwerk goed onderhouden moet worden, anders is de levensduur waarschijnlijk korter. Gaat het verf bladderen of verpoederen? Of zijn er beschadigingen en verkleuringen te zien? Dan is het tijd om het schilderwerk te vernieuwen.
Het schilderen van een tussenwoning kost gemiddeld €1.500,- tot €3.000,-. Hoe groter het huis, des te hoger de kosten. Voor een hoekhuis liggen de kosten rond de €3.000,- tot €6.000,- en bij een vrijstaand huis beginnen de prijzen vanaf €6.000,-.