45 schilders in Roosendaal

Een overzicht van alle schilders in Roosendaal

Gratis offertes aanvragen Vergelijk offertes en bespaar!

In Roosendaal zijn 45 schilders beschikbaar. Op deze pagina vind je een overzicht van alle 45 schilders bij jou in de buurt. Elk schildersbedrijf in deze gids heeft een bedrijfspagina met contact- en adresgegevens. Bovendien is iedere schilder ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Schilder voor binnen- en buitenschilderwerk

Op zoek naar een binnen- of buitenschilder? Via Schilder Nu vind je altijd een geschikt schildersbedrijf voor jouw klus. Benieuwd naar de prijzen? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan en je ontvangt spoedig diverse offertes. Vergelijk en bespaar op de kosten.

Over Roosendaal

De plaats Roosendaal ligt in de provincie Noord-Brabant en heeft 76902 inwoners. Er wonen 37912 mannen en 38990 vrouwen en de gemiddelde leeftijd is 41 jaar. In totaal telt Roosendaal 34054 huishoudens. Per 757 huishoudens is er 1 schildersbedrijf beschikbaar.

Vakkundige schilder gezocht, maar niet teveel betalen?

Overzicht van alle 45 schilders in Roosendaal

Op zoek naar een schildersbedrijf? Bespaar op de kosten

schilder Roosendaal

Schilder bedrijvengids, vind het beste schildersbedrijf in Roosendaal

Is je huis toe aan een flinke opknapbeurt? Huur dan een goedkope schilder in uit Roosendaal die de boel binnen of buiten voor je gaat schilderen. Een erkende huisschilder heeft de juiste kennis en ervaring en zorgt dat hij goede kwaliteit levert. Je leest op deze pagina meer over de kosten van een schildersbedrijf, wat het verschil is tussen een buitenschilder en een binnenschilder en waar je het beste op let bij het vergelijken van offertes.

Meer weten over de exacte prijzen? Vraag gratis een offerte aan via het offerteformulier. Je ontvangt prijsopgaven van meerdere schilders, die je onderling met elkaar vergelijkt.

Schilder nodig? Gratis offertes vergelijken

Het schilderwerk van je woning is toe aan een opknapbeurt. Schakel dan een schilder in uit Roosendaal. Aarzel niet om direct via het offerteformulier een offerte aan te vragen. Door deze onderling te vergelijken, bespaar je op de kosten en vind je een schildersbedrijf bij jou in de buurt.

Waarom een schildersbedrijf inhuren?

Schilders gezocht in Roosendaal? Een huisschilder neemt je zorgen uit handen en geeft je persoonlijk advies over de situatie, verfsoorten of beantwoord andere vragen. Schilders beschikken over de juiste kennis om jou goed te kunnen adviseren. Daarbij zorgt een schildersbedrijf dat ze perfect schilderwerk afleveren. Bovendien blijft het werk langer mooi met goed onderhoud. Laat dit onderhoud ook door een schildersbedrijf doen, door bijvoorbeeld een onderhoudscontract af te sluiten bij een onderhoudsschilder.

Goedkope en vakkundige schilders

Het inhuren van een schildersbedrijf of ZZP-schilder betekent niet altijd dat je daar ook de hoofdprijs voor betaalt. Als je op zoek bent naar goedkope en vakkundige schilders, hoef je niet langer te zoeken. Op deze bedrijvengids vind je namelijk allerlei vakkundige bedrijven die aangesloten zijn bij de KvK. Door verschillende schildersbedrijven met elkaar te vergelijken, bespaar je behoorlijk op de kosten en vind je een goedkope schilder.Wat kost een schilder?

Wat kost een schilder? Je gaat het beste uit van een gemiddeld uurtarief van €35,- tot €40,-. Wanneer je erkende schildersbedrijven of een ZZP-schilder gaat inhuren, wil je natuurlijk weten wat de kosten en het uurtarief zijn. Je wilt namelijk zo goedkoop mogelijk de klus laten uitvoeren. Elk schildersbedrijf hanteert andere prijzen en een ander uurtarief.

Waarom is dit?

Dit komt omdat een aantal factoren de kosten beïnvloeden, hierdoor is het lastig te zeggen wat de precieze kosten zijn. Denk bijvoorbeeld aan de grootte van de klus, de moeilijkheidsgraad en of het om binnen of buiten gaat. In onderstaande tabel vind je een aantal gemiddelde prijzen, waaronder het uurloon. De prijs is inclusief verf, btw en materiaal.

Prijstabel: kosten van schilder

Type schilder/klusGemiddelde prijs inclusief verf, materiaal en btw*
Binnenschilder 
Per uur€35,- tot €40,-
Per m²€30,- tot €35,-
Spuitwerk per m²€6,- tot €10,-
Sauswerk per m²€10,- tot €15,-
Buitenschilder 
Per uur€40,- tot €50,-
Per m²€35,- tot €40,-
WinterschilderTot wel 30% korting op de totaalprijs

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen, inclusief btw en materiaal. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Prijs per m² of per uur?

Schilders hanteren vaak 2 soorten tarieven, namelijk een uurloon of een prijs per m². Maar wat kost een schilder? Een huisschilder rekent met een uurprijs wanneer de klus veel nauwkeurigheid vereist, bijvoorbeeld het schilderen van deuren, trappen of kozijnen. Laat je een groot oppervlak schilderen, zoals een plafond of de gevel? Dan hanteert het schildersbedrijf een prijs per m². Deze prijzen verschillen qua schilders onderling. Bovendien wordt de prijs hoger als er een hoogwerker nodig is.

Benieuwd naar de kosten van een binnenhuisschilder?

Ga naar het offerteformulier, vraag offertes aan en vergelijk onderling.

Verlaagd btw-tarief?

Laat je je huis schilderen door een erkend schildersbedrijf uit Roosendaal? Dan geldt er mogelijk een verlaagd btw-tarief van 6%. De woning moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen. De woning moet bijvoorbeeld ouder dan 2 jaar zijn. Schilderwerken die onder het verlaagde btw-tarief vallen zijn het voorbereiden van het schilderwerk, lakverven, vernissen en beitsen en het aanbrengen van een giet- of coatingvloer. Schuren en lakken valt alleen onder dit tarief als de vloer in bouwkundig opzicht onderdeel uitmaakt van de woning. Voor meer informatie over het verlaagde btw-tarief, neem je een kijkje op de website van de Belastingdienst.

Binnenschilder

Binnenschilderwerk heeft een grote invloed op hoe je interieur eruitziet. Is jouw interieur toe aan een nieuw likje verf of zitten er scheurtjes in het schilderwerk? Laat dan een binnenschilder langskomen om het huis van binnen te laten schilderen. Het uurtarief van een binnenhuisschilder ligt tussen de €35,- en €40,-. Het is ook mogelijk dat de binnenschilder een vaste prijs hanteert voor schilderwerk. De prijs wordt vaak beïnvloed door het type schilderwerk, de grootte van het project en of er veel kleine details in het werk zitten.


buitenschilder Roosendaal

Buitenschilder

Buitenschilderwerk is niet alleen bedoeld om je huis er mooi uit te laten zien, het zorgt namelijk ook voor de nodige bescherming tegen de weersomstandigheden in Nederland. Het is belangrijk om de gevel, kozijnen en deuren buiten regelmatig te onderhouden. Dit is echter een flinke klus, daarom is het handig om hier een buitenschilder voor in te huren.

Waarom hanteert een buitenschilder een hoger uurtarief?

Dit komt omdat het schildersbedrijf vaak in allerlei weersomstandigheden het werk doet en mogelijk zelfs op een hoogwerker staat. Het gemiddelde uurtarief is €40,- tot €50,-. Een buitenschilder hanteert voor kleine klussen een prijs per m² en voor grote klussen een vast uurloon.

Schilder abonnement?

Schilderwerk, met name het houtwerk buiten, heeft regelmatig een schilderbeurt of onderhoud nodig. Laat je dit niet doen, dan verliest de verf zijn beschermende functie en ziet het er niet meer mooi uit. Het is mogelijk om bij een onderhoudsschilder een schilder abonnement af te sluiten. Dit houdt in dat je een vast bedrag per maand betaalt in ruil voor het uitvoeren van vooraf afgesproken werkzaamheden. Je maakt samen met de onderhoudsschilder een overzicht van de behoeften en de kosten, zodat je een realistisch beeld krijgt. Een abonnement is er in allerlei soorten en is interessant als je zelf geen zin of tijd hebt om het schilderwerk bij te houden.Een goedkope winterschilder inhuren?

Door een offerte aan te vragen vergelijk je meerdere schilders met elkaar.

Offertes aanvragen


Winterschilder

Een winterschilder is een schilder die tussen 21 november en 21 maart werkt. Het voordeel is dat tussen de 2 data de prijzen enorm dalen. Je bespaart soms wel 30% op de kosten. In de winter hebben schilders minder klussen, waardoor het werkaanbod laag ligt. Vooral als het om buitenschilderwerk gaat. Wat de kosten voor een winterschilder zijn, verschilt enorm per schilder. De factoren die de kosten beïnvloeden zijn de grootte van het oppervlak, hoeveel ervaring de schilder heeft en wat de arbeidsintensiviteit is. Door je huis in de winter te laten schilderen, geniet je in de zomer van een mooi afgewerkt pand en heb je er geen omkijken meer naar.

Schilder offertes vergelijken, waar op letten?

Als je schilder offertes gaat vergelijken met elkaar dan is het handig om op een aantal dingen te letten. Kijk bijvoorbeeld naar het uurtarief van de schildersbedrijven en lees reviews om erachter te komen of het een betrouwbaar schildersbedrijf is. Controleer de locatie, als de locatie ver uit je buurt is, is de kans groot dat je veel voorrijkosten betaalt. Let ook op de garantie en het specialisme van het bedrijf.

1. Uurtarief

Het is verstandig om eerst informatie in te winnen over het uurtarief van een huisschilder. Schildersbedrijven hanteren vaak nogal uiteenlopende kostprijzen. Het gemiddelde uurtarief van een binnenschilder is €37,50. Heb je specifiek een buitenschilder nodig? Dan reken je al gauw op een uurprijs van €45,-.

2. Betrouwbaarheid

Naast het tarief is het ook belangrijk dat de kwaliteit goed is. Kies je voor het inhuren van een schildersbedrijf, dan wil je een perfect eindresultaat. Kijk op internet of er reviews over de schilders te vinden zijn en kijk eventueel naar het portfolio en de materialen die gebruikt worden. Zo kom je erachter of je een goede schilder gevonden hebt.

kosten schilders Roosendaal

3. Locatie

Let op de locatie waar het schildersbedrijf gevestigd is. Het is aan te raden om een binnenschilder in te schakelen die uit je eigen regio komt. Huur je een schildersbedrijf in die ver moet rijden, dan betaal je ook voor de voorrijkosten.

4. Garantie

Kies niet direct voor de goedkoopste schilder, let ook op de garantie. Als een schilder goedkoop is maar geen garantievoorwaarden heeft, is het geen goede keus. Je betaalt dan liever wat meer voor een vakman die wel garantie geeft. Gemiddeld bieden schilders 4 jaar garantie op binnenschilderwerk en 2 jaar op buitenschilderwerk.

5. Specialisme van schildersbedrijf?

Tot slot is het verstandig om te letten op het specialisme van het schildersbedrijf. Geven de schilders bijvoorbeeld advies over de staat van je huis, de soort verf en het materiaal? Lees referenties voor een goede indruk.


Goede schilder uit Roosendaal gezocht?

Vraag meerdere prijsopgaven aan via het offerteformulier.

5 tips om te besparen op de kosten van de schilder

Besparen op de kosten van een schildersbedrijf? Er zijn een aantal tips die je in je achterhoofd kunt houden, waarmee je aanzienlijk op de kostprijs bespaart.

  • Winterschilder
  • Zelf voorbereidende werkzaamheden doen
  • Combineren van klussen/samen met de buren
  • Voordelig op lange termijn (kwaliteit)
  • Schilder uit de buurt

1. Winterschilder is een goedkope schilder

De eerste tip om te besparen is het inhuren van een winterschilder. Een winterschilder werkt namelijk tussen 21 november en 21 maart. Dit is een periode waarin weinig mensen een onderhoudsschilder inschakelen. Winterschilders willen wel aan het werk blijven en bieden vaak hun werkzaamheden met korting aan. Laat je jouw huis in de winter schilderen, dan bespaart het een hoop op de kosten.

2. Combineren van schilder klussen

Kijk of er een mogelijkheid is om schilderklussen te combineren. Hoe groter de klus, hoe hoger de korting en hoe goedkoper het in verhouding is. Het is ook mogelijk om met mensen in de buurt een schildersbedrijf in te huren. Door te combineren bespaar je soms wel 10% uit.

schildersbedrijf Roosendaal

3. Schildersbedrijf uit Roosendaal

Vaak zijn goedkope schilders overal te vinden. Waarom een huisschilder op 70 kilometer afstand inhuren als je ook een goedkope vakman uit [var] kan inhuren? Kies daarom voor een schildersbedrijf uit je eigen regio. Hierdoor betaal je geen grof geld aan voorrijkosten.

4. Doe zelf voorbereidend werk

Een professioneel schildersbedrijf huren is verstandig, maar er is nog iets wat je doet om te besparen op de kosten. Bereid zelf het schilderwerk voor. Dit houdt in dat je meubels verplaatst, vloeren afdekt en ontvet en eventueel al materialen schuurt die geschilderd moeten worden. Door dit zelf te doen, kan de schilder direct aan de slag.

5. Voordelig op lange termijn

Door recensies en ervaringen van eerdere klanten te lezen, kijk je naar de kwaliteit van verschillende schilders. Het is ook aan te raden om te kijken naar bepaalde keurmerken bij je zoektocht naar een betrouwbaar schildersbedrijf.

Schildersbedrijf inschakelen?

Vul het offerteformulier in, vergelijk offertes en bespaar!

Vind de juiste huisschilder

Vraag offertes aan om een schilder in jouw buurt te vinden.

Vergelijk tarieven

Kies uit diverse professionele schilders uit de bedrijvengids.

Keurmerken

Om zeker te weten dat je voor een goede schilder kiest die kwaliteit levert, let je op een aantal keurmerken. Er zijn 3 belangrijke keurmerken voor schilders, namelijk AF-erkend, De Betere Schilder en Keurmerk Kwaliteitsvakman. AF-erkende schilders beschikken over vereiste diploma’s en werken volgens algemene voorwaarden die de VEH en de Consumentenbond hebben opgesteld. De Betere Schilder is een kwaliteitsorganisatie die regelmatig schilders controleert op kwaliteit en duidelijkheid van de offerte. Een stuk of 100 schildersbedrijven hebben het keurmerk Kwaliteitsvakman. Dit houdt in dat zij volgens duidelijke afspraken werken.

Schilder in Roosendaal gezocht? Vergelijk offertes!

Schilder in Roosendaal gezocht? Vraag via het offerteformulier een offerte aan bij meerdere schildersbedrijven. Je ontvangt maximaal 6 prijsopgaven, die je onderling met elkaar vergelijkt op prijs, aanbod en kwaliteit. Door te vergelijken bespaar je tot wel 40% op de kosten. Een schildersbedrijf helpt je bij allerlei klussen binnen of buiten het huis.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Gratis offertes aanvragen