Renovatie & restauratie

Onze schilders hebben in de loop der jaren veel ervaring opgedaan met het renoveren en restaureren van woningen, bedrijfspanden en monumentale gebouwen. U kunt hierbij denken aan het restaureren van bladgoud op een monumentaal pand, het schilderen van letters op oude grafstenen en het schilderen van oude vervoersmiddelen zoals een koets.

Renovatie van uw woning

Wanneer u last heeft van houtrot dan doet u er verstandig aan om snel in actie te komen. Schilder Garant kan de houtrot in veel gevallen repareren, zodat hoge kosten worden bespaard. Wanneer de houtrot echter te ver is doorgezet dan kan het zo zijn dat bepaalde onderdelen van het pand moeten worden vervangen. Hierbij kijken wij altijd vanuit uw perspectief / portemonnee. Wanneer we bepaalde onderdelen kunnen renoveren dan bespaart u op onnodige kosten.

Vervangen van gevelonderdelen

De schilders van Schilder Garant kunnen alle werkzaamheden zelf uitvoeren. Hierbij wordt alleen gebruik gemaakt van de beste materialen zodat kwaliteit kan worden gegarandeerd. Niet voor niets is Schilder Garant uitgegroeid tot een begrip als het aankomt op renoveren en restaureren van schilderwerk.

Contact

Bent u benieuwd naar de kosten voor renovatie of restauratie van binnen of buiten schilderwerk? Vraag dan eens een offerte aan. Vanuit onze ervaring kunnen wij u adviseren om niet te lang te wachten wanneer u bijvoorbeeld houtrot signaleert. Wanneer wij er op tijd bij zijn kunnen hoge kosten worden voorkomen!

Comments are closed.