Buiten schilderwerk

Het is zaak om uw woning of bedrijfspand goed te onderhouden. Goed en verzorgd schilderwerk geeft op de eerste plaats een mooie uitstraling aan uw eigendom. Om uw woning of bedrijfspand in goede conditie te houden is het belangrijk om het schilderwerk goed te onderhouden. Een mooi geschilderd pand staat niet alleen fraai, de verf heeft ook een beschermende functie. De schilders van Schilder Garant zorgen ervoor dat uw woning goed bestand is tegen alle weersomstandigheden! Door gebruik te maken van professionele en hoogwaardige producten wordt uw woning extra goed beschermd.

Onderhoud buiten schilderwerk

Veel doe-het-zelfers zijn enkele weken per jaar in de weer om het schilderwerk weer in orde te krijgen. Een hele onderneming die vaak veel (vakantie)tijd in beslag neemt. Wanneer u het schilderwerk overlaat aan een specialist dan heeft u weer de tijd voor andere dingen. Schilder Garant bewijst dat een schilder niet duur hoeft te zijn. Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden dan kunt u gerust eens een offerte aanvragen.

Is een onderhoudscontract wat voor u?

Wanneer u de komende jaren niet meer naar uw schilderwerk wilt omkijken dan zou een onderhoudscontract uitkomst kunnen bieden. Dit biedt u het voordeel dat het schilderwerk voor wordt gecontroleerd en uw huis of pand altijd goed in de verf staat. De prijs van een onderhoudscontract is afhankelijk van de onderhoudsbehoefte, deze wordt in samenspraak met u bepaald. Een onderhoudscontract biedt u het voordeel dat de betaling wordt gespreid en u dus niet voor eenmalige hoge kosten komt te staan. Schilder Garant stelt graag een voorstel voor u op. Voel u vrij om contact met ons op te nemen indien u interesse heeft.

Winterschilder voor buiten schilderwerk

In de herfst en winter kunnen de schilder van Schilder Garant gewoon voor u aan de slag. Tegen scherpe wintertarieven wel te verstaan. Door gebruik te maken van hoogwaardige producten en beschermingsmateriaal kunnen wij een perfect resultaat garanderen, ook in de winter!

Schilder advies nodig?

De schilders van Schilder Garant denken graag met u mee over de mogelijkheden wat betreft kleuren, producten en onderhoud van uw woning.

Comments are closed.